Պրակտիկայի հաշվետվություն. «Արմենիա Վայն» գործարան

Գին՝ 3400դրամ
Էջերի քանակ՝ 17էջ
Տնտեսագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Այլ աշխատանք
Աշխատանքի ID` 10096

Բովանդակություն

1. Արմենիա Վայն գործարանի գործունեության բնույթը և առանձնահատկությունները
2. Արմենիա Վայն գործարանի արտահանման ուսումնասիրությունը և վերլուծությունը
3. Կոնյակի արտահանման խթանման հնարավորությունները
4. Արտադրանքի հիմնական առանձնահատկությունները
Եզրակացություն

Հատված

Արմենիա Վայն գինու գործարանները հիմնականում նախատեսված են ընկերության կողմից խաղողի մթերումների իրականացման, կոնյակի սպիրտի արտադրության և հնեցման համար, իսկ Ստեփանակերտի գինու գործարանը հիմնականում զբաղվում է շշալցման աշխատանքներով: Այդ նպատակով արդեն գործարանում ներդրվել է ժամում 2000 շիշ արտադրողականությամբ եվրոպական ժամանակակից հոսքագիծ, որն աշխատում է ավտոմատ եղանակով:
Գործարանի տնտեսական գործունեության առանձնակի կորևոր նշանակության ուղղություններից մեկը հանդիսանում է գինեգործությունը: Մթերվող խաղողի բերքից մի զգալի մաս նպատակաուղղվել է գինիների արտադրությանը:
Նռան գինիների արտադրության նպատակով մշակվում և տարեց տարի շարունակվում է ընդարձակվել նաև նռան այգիները: Ներկայումս գործարանին է պատկանում 61.7հա կազմող նռան այգիները, որի գերակշիռ մասը 48հա նորատունկ է: 2014թ. մթերվել է ավելի քան 70տ նուռ, 2008թ.` 100տ իսկ 2015թ.` 150տ:
Արմենիա Վայն գործարանի գործունեության հիմնական ռազմավարական ուղղությունը կոնյակագործությունն ու գինեգործությունն է:
Ներկայումս գործարանում հնեցման է դրված ավելի քան 100,000 դեկալիտր կոնյակի սպիրտ:

Գրականության ցանկ

Պատվիրել/