Ապրանքների գների ձևավորումը

Գին՝ 4600դրամ
Էջերի քանակ՝ 23էջ
Տնտեսագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 11056

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Ձեռներեցի ծախսերը և գինը
2. Նվազագույն թույլատրելի գին
3. Կալկուլացիա
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Էվինյան Շ.Դ., «Ձեռնարկութան Էկոնոմիկա», Երևան 2008
2. Абрютина М.С. «Ценообразование в рыночной экономике», М., Дело и сервис, 2002
3. Липсиц И.В. »Коммерческое ценообразование»: Учебник, М., Издательство Бек, 1999
4. Слепов В., Попов Б. «Ценообразование и менеджмент», М., 1996
5. Ценообразование и рынок, пер. с англ. под общей ред. Пунина Е.В., М., Прогресс, 1992
6. Чубаков Г.Н. «Стратегия и ценообразование в маркетинговой политике предприятия», М., 1996

Պատվիրել/