Պարենային ապրանքների որակի առանձնահատկությունները

Գին՝ 2400դրամ
Էջերի քանակ՝ 12էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Ռեֆերատ
Աշխատանքի ID` 12996

Բովանդակություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1.Ս.Սարատիկյան, Ապրանքագիտության հիմունքներ, /ոչ պարենային ապրանքներ/, Երևան 2002թ.
2. Ս. Լալայան, Ոչ պարենային ապրանքների անվտանգությունը, Երևան 2002թ.
3. А. Малышева, И. Нарышкина, Культтовары (товароведение), Москва, 1982
Պատվիրել/