Հատված
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։
Գրականության ցանկ
- Հայկական խոհանոց. խմբագիր Փիրուզյան Ա.: Երևան, Հայաստանի պետական հրատարկչություն: 1963: 237 էջ,
- Հրաչյա Աճառյանի Անվան Լեզվի Ինստիտուտ, Հայոց լեզվի բարբառային բառարան («Նաիրի» հրատարակչություն), Երևան, «ՀՀ Գիտությունների Ազգային Ակադեմիա», 2001-2002 — 2792 էջ։
- Նահապետյան Ռ․, Հայոց ավանդական ուտեստի էթնոմշակութային բնութագրության շուրջ, Պատմաբանասիրական հանդես, Համար 2 (211), ՀՀ ԳԱԱ, «Գիտություն» հրատարակչություն, Երևան 2019, աղբյուրը՝ http://www.academhistory.am/images/Patmabanasirakan_handes/2018-3/2019-2.pdf
- Նահապետյան. Ռ, Հայ ազգագրության պատմություն, մաս 1, Հնագույն և հին սկզբնաղբյուրների ազգագրական տեղեկությունները հայերի և Հայաստանի մասին, Բուհական ուսումնական ձեռնարկ, Երևան, 2010,
- Джирьян О.О. «Армянская кухня традиционные и современные рецепты», Ростов н/Д: Феникс, 2007.- 192 с.
- ….