Մարզական սննդի առանձնահատկությունները սպորտում

Գին՝ 1800դրամ
Էջերի քանակ՝ 9էջ
Ֆիզիկական կուլտուրա և սպորտ
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 16663

Բովանդակություն

Ներածություն

Մարզական սննդի առանձնահատկությունները սպորտում

Եզրակացություն

Օգտագործված գրականություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

  1. Эллен Колеман.«Питание для выносливости» = «Eating for Endurance». — Мурманск: «Тулома», 2005. — 192 с.
  2. Рене Макгрегор.«Спортивное питание: Что есть до, во время и после тренировок» = «Training Food. Get The Fuel You Need To Achieve Yout Goals — Before, During And After Exercise». — М.: Альпина Паблишер, 2016.
Պատվիրել/