Հատված
Հանրային սննդի ցանցում մեծ տեղ է հատկացնում ճաշատեսակների մատուցման ժամանակ դրանց դիզայնին, ձևավորմանը, յուրահատուկ համային հավելումներին և այլն, և նմանատիպ աշխատանքների համար պատասխանատու է սպասարկման գծով մենեջերը: Որոշ ճաշատեսակների համար անհրաժեշտ հումքը և հավելումները ներմուծվում են արտասահմանից, մասնավորապես Իտալիայից, Բուլղարիայից, Թուրքիայից, Էմիրատներից և, իհարկե, Ճապոնիայից: Իհարկե, մեծ մասը ձեռք է բերվում ՀՀ-ից և ճաշատեսակների մեջ մածամասմբ օգտագործվում է տեղական հումքը: