Ձկան և ձկնամթերքի փորձաքննություն

Գին՝ 2400դրամ
Էջերի քանակ՝ 12էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 3992

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Ձկան և ձկնամթերքի փորձաքննություն
1.1 Ձկների ընդհանուր բնութագիրը և դասակարգման հիմունքները
1.2 Ձկների կառուցվածքը
1.3 Ձկնամսի քիմիական կազմը
1.4 Թունավոր ձկներ
1.5 Ձկների ընտանիքները
1.6 Տարբեր տեսակի ձկների և ձկնամթերքի ապրանքագիտական դասակարգումը և տարբերակումը
1.7 Թարմ ձկան անասնաբուժական սանիտարական փորձաքննությունը
Եզրակացություն
Օգտագործված գրականության ցանկ

Հատված

Ձկները՝ որպես լիարժեք սննդամթերք, չափազանց կարևոր նշանակություն ունեն մարդու համար: Ձկան միսը համարվում է ամենաարժեքավոր կենդանական ծագում ունեցող սննդամթերքներից մեկը: Նրանցով կերակրում են նաև գյուղատնտեսական մի շարք կենդանիների ու թռչունների: Մեր հանրապետությունում, չլինելով խոշոր ջրամբարներ, ձկնաբուծությունը սկզբում զարգացրել է Սևանա լճում և այլ բնական փոքր ջրամբարներում ու գետերում: Իսկ վերջին տարիներին ձկնաբուծությունը մեծ զարգացում ապրեց նաև տարբեր մարզերի արհեստական ջրամբարներում ստեղծված ձկնատնտեսություններում:

Գրականության ցանկ

1. https://library.anau.am/images/stories/grqer/books/Paren.pdf

Պատվիրել/