Լոգիստիկայի օգտագործումը հյուրընկալության ոլորտում

Գին՝ 6000դրամ
Էջերի քանակ՝ 30էջ
Լոգիստիկա
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 4098

Բովանդակություն

Ներածություն
Գլուխ 1.«Լոգիստիկա» և «Հյուրընկալություն» հասկացությունների էությունը և առանձնահատկությունները
1.1 Լոգիստիկայի էությունը, տեսակները և լոգիստիկ համակարգերի ձևավորման նախադրյալները
1.2 Հյուրընկալության հասկացությունը և տարբեր բնորոշումները
Գլուխ 2. Լոգիստիկ շղթային կիրառումը հյուրընկալության ոլորոտւմ
2.1 Հյուրընկալության օբյեկտների տեսակները և նրանց կողմից մատուցվող հիմնական ծառայությունները
2.2Լոգիստիկ գործընթացների կառավարումը հյուրընկալության ոլորտում
Եզրակացություններ և առաջարկություններ
Օգտագործված գրականության ցանկ

Հատված

Լոգիստիկան ծագել է հունարեն «logistike» բառից, ինչը նշանակում է «հաշվարկի արվեստ, հիմնավորում»: Լոգիստիկան կարող է նկարագրվել որպես նյութական հոսքերի կառավարման հիմնական աղբյուրներից վերջնական սպառողին ապրանքի բաշխման հետ կապված նվազագույն ծախսերը և դրա հետ կապված տեղեկատվության հոսքը: Լոգիստիկայի հիմնական նպատակն է անհրաժեշտ ապրանքը ճիշտ տեղ հասցնել ճիշտ ժամանակին` նվազագույն ծախսերով:

Գրականության ցանկ

1. Ն.Ն. Խաչատրյան, Կ.Է. Գասպարյան,«Ծառայությունների էկոնոմիկա» ուսումնական ձեռնարկ, 2013
2. Глобализация логистики и ее основные факторы, https://works.doklad.ru/view/fX9O078Osyo.html
3. Горяев, Н.К., Основы логистики: учебное пособие / Н.К. Горяев, О.Н. Ларин. – Челябинск: Издательский центр ЮУрГУ, 2014 http://www.lib.susu.ru/ftd?base=SUSU_METHOD&key=000530997&dtype=F&etype=.pdf
4. Гуляев В.Г. Организация туристской деятельности. Учебное пособие. -М.: Нолидж, 2015
5. Жукова М.А. Менеджмент туристской организации. М.: Финансы и статистика, 2016
6. Крейнер С. Ключевые идеи менеджмента. М.: ИНФРА-М, 2015
7. Лапин А.Н. Стратегическое управление организацией. М.: ООО Журнал «Управление персоналом», 2015

Պատվիրել/