Արտադրանքի որակի ներքին վերահսկողություն

Գին՝ 2600դրամ
Էջերի քանակ՝ 13էջ
Միկրոէկոնոմիկա
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 5827

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Արտադրանքի որակի վերահսկողության տեսակները. ներքին վերահսկողություն
2. Արտադրանքի որակի ներքին վերահսկողության դերը, առանձնահատկությունները և մեթոդները
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Николаева М.А. «Товароведение потребительских товаров». Учебник М. Норма, 1997 г.
2. Лиорац М.А. , Лежкин Е.Д. «Исследование непродовольственных товаров» 1988 г.
3. Федоров М.В. и др «экспертиза качества товаров». М.Экономика, 1984 г. Парамонова Т.Н. «Экспресс-методы оценки качества непрод. Товаров « М. Экономика, 1988 г.
4. Козлова В.А. и др. «Товароведение непродовольственных товаров» Справочник товароведа непродовольственных товаров в 3 книгах. М. 1983 г.
5. M. Мак-Дональд, Стратегическое планирование маркетинга, , М, Питер, 2000 ст 247

Պատվիրել/