Պահպանման պայմանների կարևորությունը ապրանքների պահպանման համար

Գին՝ 3800դրամ
Էջերի քանակ՝ 19էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6074

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Ապրանքների պահպանման պայմանների և ռեժիմի կարևորությունը
2. Պահպանման պայմանների ազդեցությունը ապրանքների որակական հատկանիշների վրա
3. Ապրանքների պահումը
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. М.А.Николаева «Теоретические основы товароведения» учебник для вузов, изд. НОРМА, Москва. 2006
2. Г.И. Кутянин «Пластические массы, химические товары», Москва: Экономика, 1966
3. Джафаров А. Ф. «Товароведение плодов и овощей». Москва: Экономика, 1979

Պատվիրել/