Հիմնական ապրանքների առաջարկի ձևավորման առանձնահատկությունները ներկա պայմաններում

Գին՝ 2400դրամ
Էջերի քանակ՝ 12էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6082

Բովանդակություն

1. Պարենային և ոչ պարենային ապրանքների առաջարկի ուսումնասիրությունը
2. Պարենային և ոչ պարենային ապրանքների առաջարկի մեջ տեղական արտադրության և ներմուծման հարաբերակցությունը

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Кол. Авт. “Исследование продовольственных товаров”, Москва. 1988г.
2. Кол. Авт. “Исследование непродовольственных товаров”, Москва. 1988г.
3. Базел Р. Д., Кокс Д. Ф., Браун Р. В. Информация и риск в маркетинге: Пер. с англ. – Москва, Финстатинформ, 1993.
4. ՀՀ Ազգային վիճակագրական տարեգիրք, ՀՀ ԱՎԾ, Երևան 2010թ

Պատվիրել/