Ապրանքների որակի գործոնների ապրանքագիտական բնութագրումը

Գին՝ 3000դրամ
Էջերի քանակ՝ 15էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6095

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Ապրանքների որակի ընդհանուր բնութագիրը
2. Ապրանքների որակի ձևավորման գործոնների ապրանքագիտական բնութագիրը
3. Ապրանքների որակի պահպանման գործոնների ապրանքագիտական բնութագիրը
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1.Райкова Е. Ю., Теория товароведение — Спб.: Феникс 2003г.
2.Миронов М. Г. Упровление качеством, М., Проспект, 2005г.
3. “Մենեջմենթ” Յու. Սուվարյանի ընդհանուր խմբագրությամբ« Երևան “Տնտեսագետ” 2002թ.:
4.Жиряева Е. В., Товароведение — Спб.: Питер 2002г

Պատվիրել/