Հատված
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։
Գրականության ցանկ
1. Մաքրության չափանիշները μավարարելու համար սննդամթերքում օգտագործվող որոշ հավելումների ստուգումները իրականցնելու անալիզների մեթոդների վերաμերյալ Առաջին Կոմիսիայի 1981 թ.-ի հուլիսի 28-ի No 81/ 712/EEC դիրեկտիվ
2. Վերամշակված հացահատիկային հիմքով և մանուկների ու երեխաների համար նախատեսված սննդամթերքի մասին Եվրոպական խորհրդի 1996 թ.-ի փետրվարի 16-ի թիվ 96/ 5/EC դիրեկտիվ
3. Սննդամթերքի դիետիկ պիտակավորման վերաμերյալ Եվրոպական Խորհրդի 1990 թ.-ի սեպտեմμերի 24-ի, No 90/496/EEC Դիրեկտիվ,
4. “Հատկապես արագ փչացող սննդամթերքի պահպանման ժամկետները և պայմանները N2-III-4.4-1սանիտարական կանոններն ու նորմերը հաստատելու մասին” առողջապահության նախարարության 961 հրաման 28.12.2001
5. “Պարենային հումքի և սննդամթերքի անվտանգությանը և սննդային արժեքին ներկայացվող հիգիենիկ պահանջներ N 2-III-4.9-01-2003 սանիտարական կանոնները և հիգիենիկ նորմերը հաստատելու մասին” առողջապահության նախարարության թիվ 181 հրաման 28.03.2003