Diplomayin.am

Պատվիրել գիտական աշխատանք

(098) 01-48-01
  • Դիպլոմային
  • Մագիստրոսական թեզ
  • Վերլուծական աշխատանքներ
  • Այլ
    • Ռեֆերատ
    • Կուրսային և անհատական աշխատանք
    • Էսսե
  • Առարկաներ

Ապրանքագիտություն

Գլխավոր / Ashxatanq

Ապակու տեսակները

1400դրամ
7էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Արտադրանքի որակի առանձնահատուկ ցուցանիշները

2400դրամ
12էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Մեզոֆիլ կաթնաթթվային մանրէների մակարդների (մերանների) վրա պատրաստվող թթվակաթնային մթերքները (սովորական թթվակաթը, կաթնաշոռը և թթվասերը)

3200դրամ
16էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքների սոցիալական նշանակման հատկությունների բնութագիրը

1800դրամ
9էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքի որակի ցուցանիշների որոշման օբյեկտիվ մեթոդները

2800դրամ
14էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքային պաշարների մեծության հաշվարկի կարգը

2000դրամ
10էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Մրգահատապտղային հրուշակեղեն ապրանքների բնութագիրը

2200դրամ
11էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Պարֆյումերիա, պարֆյումերիական ապրանքների տեսականու բնութագիրը

1000դրամ
5էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Տրիկոտաժի ապրանքների գիտություն

1000դրամ
5էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Պահածոների տարա

1200դրամ
6էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ամպրոպապաշտպան սարքավորումներ, միափող և ճոպանային սարքավորումներ և համապատասխան հաշվարկների օրինակներ

2000դրամ
10էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Արհեստական կաշիներ և լինզաներ

3000դրամ
15էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքային նշանի դերն ու նշանակությունը, գովազդ

2200դրամ
11էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

ԱՊՀ ստեղծումը

2000դրամ
10էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Գրառումների նավարկումը

Page 1 Page 2 … Page 8 >

Այլ աշխատանքներ

  • Էլեկտրոնային կառավարման հիմնախնդիրները ՀՀ տեղական ինքնակառավարման մարմիններում (Երևան քաղաքի օրինակով)

  • Գյուղատնտեսության ոլորտի պետական կարգավորման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում

  • Ա. Ֆայոլի աշխատությունների նշանակությունը կառավարման՝որպես գիտության զարգացման համար

Օգտակար հղումներ

  • Մեր մասին
  • Բլոգ
  • Գաղտնիության քաղաքականություն
  • Հետադարձ կապ

Բաժանորդագրում նորություններին

Հետևել մեզ

Հետադարձ կապ

Հեռ․՝ 098 01-48-01
Էլ․ հասցե՝ info@diplomayin.am
© 2025 Diplomayin.am.