ԿՈՐՊՈՐԱՏԻՎ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ առանձնահատկությունները («Արմենիա Վայն» ընկերության օրինակով) 3800դրամ 19էջ Կուրսային
Կազմակերպության ճյուղային միջավայրի վերլուծությունը ըստ Մ. Պորտերի հինգ մրցակցային ուժերի մոդելի (արդյունաբերական ճյուղի օրինակով) 3200դրամ 16էջ Կուրսային
Արտադրության արդիականացման անհրաժեշտության բացահայտման , գնահատման և իրագործման մեխանիզմները 3200դրամ 16էջ Կուրսային
Անձնակազմի կառավարումը սպասարկման ոլորտներում մասնավորապես Ռեստորանային բիզնեսում 1200դրամ 6էջ Ռեֆերատ