Գին՝ 41000դրամ
Էջերի քանակ՝ 82էջ
Տնտեսագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Մագիստրոսական թեզ
Աշխատանքի ID` 10690
Բովանդակություն
Ներածություն
Գլուխ 1. Նորամուծական գործունեության կառավարման էությունը և տեսական հիմքերը
1.1 Նորամուծական գործունեության էությունը, տեսակներն ու ֆունկցիաները
1.2 Նորամուծական գործունեության կառավարումը և վերլուծությունը կազմակերպություններում
1.3 Ինովացիոն գործունեության կառավարման արտասահմանյան փորձը
Գլուխ 2. Ինովացիաների կառավարման և կիրառման ուղղությունները ՀՀ-ում
2.1 Ինովացիաների կառավարման առանձնահատկությունները ՀՀ-ում
2.2 Ինովացիաների կարգավորման իրավական հիմքերը ՀՀ-ում
Գլուխ 3. Նորամուծական գործունեության կառավարման առանձնահատկություններն ու արդյունավետությունը ՀՀ մսամթերքի արտադրություններում
3.1 ՀՀ-ում մսամթերքի արտադրությամբ զբաղվող ընկերությունների հիմնական բնութագիրը
3.2 Նորամուծությունների կիրառումն ու կառավարման առանձնահատկություններն «ԲԵԿՈՆ ՊՐՈԴՈւԿՏ» ընկերությունում
3.3 Ինովացիաների կառավարման արդյունավետության գնահատման ու կատարելագործման ուղիները «ԲԵԿՈՆ ՊՐՈԴՈւԿՏ» ընկերությունում
Եզրակացություններ և առաջարկությունները
Հատված
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։
Գրականության ցանկ
1. «Ինովացիոն գործունեության մասին» ՀՀ օրենքի նախագիծ, Երեւան 2001
2. Գ. Խաչատրյան, Ձեռնարկության էկոնոմիկա և կառավարում ուսումնական ձեռնարկ, Երևան 2009թ
3. Կոսս Ժ., Հարությունյան Մ., Քալանթարյան Պ. Ձեռնարկության կազմակերպումն ու կառուցվածքը, Երևան «Տնտեսագետ» 2002թ.
4. Համաշխարհային մրցունակության 2014-2015 զեկույց, Համաշխարհային տնտեսական համաժողով, Ժնեւ, 2014,
5. Հ. Բ. Ղուշչյան, Գ. Ա. Ավագյան Մակրոտնտեսական կարգավորում Երևան 2008թ.
6. Յու. Սուվարյան, Մենեջմենթ, Երևան 2007թ,
7. Շ. Դ. Էվինյան «Արտադրական ծրագրի մշակման հիմունքներ» Երևան 2004թ.
8. …