Ապրանքների վերաբերյալ տեղեկատվության դասակարգումը ըստ փոխանցման և ընկալման

Գին՝ 3200դրամ
Էջերի քանակ՝ 16էջ
Տնտեսագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 11059

Բովանդակություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. «Սպառողների իրավունքի պաշտպանության մասին» ՀՀ օրենք
2. «Սննդամթերքի անվտագության մասին» ՀՀ օրենք
3. «Ապրանքային նշանների մասին» ՀՀ օրենք
4. ՀՍՏ 171-98, «Կոդեր և տեղեկատվության կոդավորում: Գծային կոդավորում: Ընդհանուր պահանջներ»
5. Հայաստանի սպառողի հանրագիտարան, Երևան, 1998թ.
6. Մալխասյան Ա., «Ստանդարտացում, չափագիտություն և համապատասխանության հավաստում», Երևան, 2000 թ.
7. …

Պատվիրել/