Հատված
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։
Գրականության ցանկ
1. Дубровский Ю. Н. “НОТ” 1978г.
2. Лобонова Н. А. “Нормирование и НОТ”
3. Տերտերյան Գ. Մ. «Աշխատանքի կազմակերպումը և սպասարկումը», 2001թ.
Պատվիրել գիտական աշխատանք
Ներածություն
1. Հիմնական բանվորների աշխատատեղերի սպասարկման նշանակությունը և ձևերը
2. Հիմնական բանվորների աշխատատեղերի սպասարկման ռացիոնալացման ուղիները սննդի արտադրության արտադրական կազմակերպություններում
Եզրակացություններ և առաջարկություններ
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։
1. Дубровский Ю. Н. “НОТ” 1978г.
2. Лобонова Н. А. “Нормирование и НОТ”
3. Տերտերյան Գ. Մ. «Աշխատանքի կազմակերպումը և սպասարկումը», 2001թ.