Հիմնական բանվորների աշխատատեղերի սպասարկման կատարելագործում

Գին՝ 5200դրամ
Էջերի քանակ՝ 26էջ
Տնտեսագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 11435

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Հիմնական բանվորների աշխատատեղերի սպասարկման նշանակությունը և ձևերը
2. Հիմնական բանվորների աշխատատեղերի սպասարկման ռացիոնալացման ուղիները սննդի արտադրության արտադրական կազմակերպություններում
Եզրակացություններ և առաջարկություններ

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Дубровский Ю. Н. “НОТ” 1978г.
2. Лобонова Н. А. “Нормирование и НОТ”
3. Տերտերյան Գ. Մ. «Աշխատանքի կազմակերպումը և սպասարկումը», 2001թ.

Պատվիրել/