Պարենային ապրանքների դասակարգումը

Գին՝ 1200դրամ
Էջերի քանակ՝ 6էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Ռեֆերատ
Աշխատանքի ID` 12986

Բովանդակություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1.Ս. Սարատիկյան «Ապրանքագիտության տեսության համառոտ դասընթաց», Ուսումնական ձեռնարկ, Երևան 2006
2.Зволинский В.П. Продовольственное обеспечение россиян – ЭКО, 1995, №7, с. 108-110
3.Игнатовский П. Структура аграрно-промышленного комплекса и управление им. // Вопросы экономики, 1975, №7, с. 40-47
Պատվիրել/