Պարենային ապրանքների պահածոյացման էությունը, նպատակը, եղանակները

Գին՝ 1000դրամ
Էջերի քանակ՝ 4էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Ռեֆերատ
Աշխատանքի ID` 12995

Բովանդակություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1.Ս.Սարատիկյան, Ապրանքագիտության համառոտ դասընթաց, Երևան 2016:
2.Шепелев А.Ф. Товароведение и экспертиза мяса и мясных товаров/ А.Ф. Шепелев, О.И. Кожухова, А.С. Туров // Ростов-на-Дону:Март. -2001
Պատվիրել/