Հատված
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։
Գրականության ցանկ
1.Ս. Սարատիկյան «Ապրանքագիտության տեսության համառոտ դասընթաց», Ուսումնական ձեռնարկ, Երևան 2006
2.Մ. Ն. Ժուրավլյովա, Ա. Վ. Տրոյան «Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն». տեսական հիմունքներ, հացահատիկային ապրանքներ, մրգեր և բանջարեղեն:«Լույս» հրատարակչություն , Երևան-1982:
3.Товароведение и экспертиза потребительских товаров: Учебник. — М.:ИНФА-М, 2001. —
4.Ибрагимов, Н.А. Нагапетьянц. — М.: Банки и биржи, ЮНИТИ, 1997.
5.Коммерческое товароведение и экспертиза: учебное пособие для вузов / Г.А. Васильев, Л.А. Ибрагимов, Н.А. Нагапетьянц. — М.: Банки и биржи, ЮНИТИ, 1997. — 135 с.,
6.Товароведение и экспертиза потребительских товаров: Учебник. — М.:ИНФА-М, 2001.
2.Մ. Ն. Ժուրավլյովա, Ա. Վ. Տրոյան «Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն». տեսական հիմունքներ, հացահատիկային ապրանքներ, մրգեր և բանջարեղեն:«Լույս» հրատարակչություն , Երևան-1982:
3.Товароведение и экспертиза потребительских товаров: Учебник. — М.:ИНФА-М, 2001. —
4.Ибрагимов, Н.А. Нагапетьянц. — М.: Банки и биржи, ЮНИТИ, 1997.
5.Коммерческое товароведение и экспертиза: учебное пособие для вузов / Г.А. Васильев, Л.А. Ибрагимов, Н.А. Нагапетьянц. — М.: Банки и биржи, ЮНИТИ, 1997. — 135 с.,
6.Товароведение и экспертиза потребительских товаров: Учебник. — М.:ИНФА-М, 2001.