Ոչ պարենային ապրանքերի դասակարգման առանձնահատկությունները

Գին՝ 1800դրամ
Էջերի քանակ՝ 9էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Ռեֆերատ
Աշխատանքի ID` 12999

Բովանդակություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1.Ս. Սարատիկյան «Ապրանքագիտության տեսության համառոտ դասընթաց», Ուսումնական ձեռնարկ, Երևան 2006
2.Մ. Ն. Ժուրավլյովա, Ա. Վ. Տրոյան «Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն». տեսական հիմունքներ, հացահատիկային ապրանքներ, մրգեր և բանջարեղեն:«Լույս» հրատարակչություն , Երևան-1982:
3.Товароведение и экспертиза потребительских товаров: Учебник. — М.:ИНФА-М, 2001. —
4.Ибрагимов, Н.А. Нагапетьянц. — М.: Банки и биржи, ЮНИТИ, 1997.
5.Коммерческое товароведение и экспертиза: учебное пособие для вузов / Г.А. Васильев, Л.А. Ибрагимов, Н.А. Нагапетьянц. — М.: Банки и биржи, ЮНИТИ, 1997. — 135 с.,
6.Товароведение и экспертиза потребительских товаров: Учебник. — М.:ИНФА-М, 2001.
Պատվիրել/