Ապրանքի որակի մակարդակի գնահատման մեթոդները

Գին՝ 1200դրամ
Էջերի քանակ՝ 6էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Ռեֆերատ
Աշխատանքի ID` 13019

Բովանդակություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1.Սարատիկյան Ս., Ապրանքագիտության տեսության համառոտ դասընթաց, Երևան – 2006թ.
2.Սարատիկյան Ս. Լ, Ապրանքագիտության հիմունքներ, Երևան. 2002թ
3.Սարատիկյան Ս. Լ. Հովհաննիսյան Ա. Հ. Պլաստմասայե և կենցաղային քիմիայի ապրանքների ապրանքագիտություն և փորձաքննություն Երևան 2006
4.Սարատիկյան Ս. «Ապրանքագիտության տեսության համառոտ դասընթաց»: Ուսումնական ձեռնարկ. Երևան, 2007թ.,
5.Паршикова В.Н. Товароведение и экспертиза химических товаров учебное пособие-М: Academia, 2005, (Серия высшее профессиональное образование),

Պատվիրել/