Պաշարների կառավարումը սննդի արտադրության կազմակերպություններում

Գին՝ 42000դրամ
Էջերի քանակ՝ 84էջ
Աշխատանքի տեսակ՝ Մագիստրոսական թեզ
Աշխատանքի ID` 1308

Բովանդակություն

Ներածություն

Գլուխ 1. Պաշարների կառավարման տեսական մոտեցումները, նշանակությունը, խնդիրները և տեղեկատվական աղբյուրները
1.1 Պաշարների տնտեսագիտական բովանդակությունը, էությունը և նշանակությունը
1.2 Պաշարների դասակարգումը, գնահատումը և կառավարման մոտեցումները
1.3 Պաշարների կառավարման համակարգերի վերլուծությունը

Գլուխ 2. Պաշարների կազմի, կառուցվածքի և օգտագործման արդյունավետության վերլուծությունը
2.1 Պաշարների կառավարման վրա ազդող գործոնների վերլուծությունը
2.2 Պաշարների կազմի և կառուցվածքի վերլուծությունը
2.3 Պաշարների օգտագործման արդյունավետության վերլուծությունը

Գլուխ 3. Պաշարների կառավարման վերլուծությունը և արդյունավետ օգտագործման բարելավման ուղիները
Շանթ ՍՊԸ-ի օրինակով
3.1 Շանթ ՍՊԸ-ի ֆինանսական դրության վերլուծությունը
3.2. Ապրանքանյութական պաշարների կազմի և կառուցվածքի վերլուծությունը Շանթ ՍՊԸ- ի օրինակով
3.3 Շանթ ՍՊԸ-ի նյութական պաշարների օգտագործման արդյունավետության բարձրացման ուղիները

Եզրակացություններ և առաջարկություններ

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. ՀՀՄՍ 2՝ Պաշարներ, 2012
2. Առաքելյան Կ. Ա., Կազմակերպության տնտեսական գործունեության վերլուծություն, Երևան 2005թ.
3. Ա. Գ. Ճուղուրյան Հաշվապահական հաշվառումը կազմակերպություններում, Երևան 2004թ.
4. Շ. Դ. Էվինյան, Արտադրական ծրագրի մշակման հիմունքնե, Երևան 2004թ.,
5. Հաշվապահական հաշվառման ուսումնական ձեռնարկ, Երևան 2008թ.
6. Լ. Բադանյան, Կարճաժամկետ ֆինանսական կանխատեսումը արտադրական կազմակերպությունում, Տնտեսագետ, Երեւան 2000,
7. Н.Д. Фасоляк, Управление производственными запасами, Москва 1972,
8. К. Маркс и Ф. Энгелс, Соч., Т. 24,

Պատվիրել/