Շնչառության և խմորման մասին,Դրանց կենսաբանական նշանակությունը, սպիրտային և կաթնաթթվային, յուղաթթվային և քացախաթթվային խմորումներ

Գին՝ 2200դրամ
Էջերի քանակ՝ 11էջ
Բնօգտագործում և բնապահպանություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Ռեֆերատ
Աշխատանքի ID` 15492

Բովանդակություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1.Биохимия растений / JI.A.Красильникова, О.А.Авксентьева, В.В.Жмурко и др. — Ростов н/Д.: Феникс, 2005. — 224 с.
2. Кузнецов В.В. Физиология растений / В.В.Кузнецов, Г.А.Дмитриева. -М.: Высш. шк., 2005. — 736 с.
3. Полонский В.И. Физиология растений: учеб.пособие / В.И.Полонский. — Красноярск: КГАУ, 2008. — 212 с.
4. Физиология растений / Н.Д.Алехина, Ю.В.Балнокин, В.Ф.Гавриленко и др. — М.: Академия, 2005. — 635 с.
5. Якушкина Н.И. Физиология растений / Н.И.Якушкина, Е.Ю.Бахтенко. — М.: Владос, 2005. — 463 с.
Պատվիրել/