Գին՝ 42000դրամ
Էջերի քանակ՝ 84էջ
Աշխատանքի տեսակ՝ Մագիստրոսական թեզ
Աշխատանքի ID` 1618
Բովանդակություն
Ներածություն
Գլուխ 1. Հացաբուլկեղենի արտադրության տեխնոլոգիական հիմունքները
1.1 Հացաբուլկեղենի էությունը, հիմնական տեսակները և տեխնոլոգիական հիմքերը
1.2 Հացաբուլկեղենի հումքի նախապատրաստման, տեխնոլոգիական, պատրաստի արտադրանքի թողարկման, իրացման պահանջները
Գլուխ 2. Հացաբուլկեղենի արտադրության հումքատեսակները և արտադրության պրոցեսը
2.1 Հացաբուլկեղենի արտադրության հիմնական և օժանդակ հումքատեսակները
2.2 Խմորի պատրաստումը
2.3 Հացաթխման պրոցեսը և հացաբուլկեղեն արտադրող սարքավորումները
2.4 Ալյուրի տնտեսման ուղիները
Գլուխ 3. ՀՀ հացաբուլկեղենի շուկայի գների, տեսականու և մրցունակության վերլուծություն
Գլուխ 4. Հացաբուլկեղենի որակի անվտանգության ապահովումը հացաբուլկեղենի ձեռնարկություններում
4.1 Հացաբուլկեղենի որակի անվտանգության փորձաքննությունը
4.2 Հացաբուլկեղենի արտադրանքին ներկայացվող տեխնիկական և սանիտարահիգիենիկ պահանջները
Եզրակացություններ և առաջարկություններ
Հատված
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։
Գրականության ցանկ
1. ՀՍՏ 31-99
2. ՀՍՏ 31-99
3. ԳՈՍՏ 26574-85
4. Ա. Ի. Նազարյան, Հացաբուլկեղեն ուսումնական ձեռնարկ, Երևան 2005թ.,
5. Դ.Մ. Մովսեսյան, Լ.Ա. Մարգարյան, Հայաստանում հացահատիկի արտադրության արդյունավետության բարձրացման գործոններն ու պայմանները, Միջազգային գիտաժողովի նյութեր, 2007,
6. Բ. Գ. Սարիչև, Հացաթխման տեխնոլոգիա, Կիրովական, 1956,
7. Յու. Գոլովան, Ն. Իշինսկի, Հացաթխման ձեռնարկությունների տեխնոլոգիական սարքավորումներ, Երևան 1977թ
8. Թամարյան Գ. Ս.,ՙԱրտադրության տեխնոլոգիայի հիմունքներ՚, Երևան, Տնտեսագետ, 2007թ.
9. Кол. Авт. “Исследование продовольственных товаров” Москва. 1988г,
10. Колесник А.А Елизарова Л.Г. “Теоретические основы товароведения продовольственных товаров” Москва. 1990г.,
11. Новикова А.М. и др. “Товароведение и организация торговли продовольственными товарами” Москва. 2000г.,
12. Е. С. Дрбоглав, Основы технологии пищевых производств, М. 1978
…