Ձեռնարկության կառավարման արդյունավետության բարձրացման ուղիները ՀՀ սննդամթերքի արտադրության ոլորտում

Գին՝ 28000դրամ
Էջերի քանակ՝ 56էջ
Աշխատանքի տեսակ՝ Դիպլոմային
Աշխատանքի ID` 16378

Բովանդակություն

ՆԵՐԱԾՈՒԹՅՈՒՆ

ԳՐԱԿԱՆՈՒԹՅԱՆ ԱԿՆԱՐԿ

ՀԵՏԱԶՈՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԹՈԴԱԲԱՆՈՒԹՅՈՒՆ

ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆ

ԵԶՐԱԿԱՑՈՒԹՅՈՒՆ

ԳՐԱԿԱՆՈՒԹՅԱՆ ՑԱՆԿ

Հատված

Սննդի արդյունաբերական ձեռնարկությունների բարեփոխումը և վերակազմավորումը ներկայումս տնտեսական բարեփոխումների զարգացման հիմնական փուլն է: ՀՀ սննդամթերքի արդյունաբերական ձեռնարկությունների ճնշող մեծամասնությունը բարոյապես հնացած է ոչ միայն տեխնոլոգիապես, այլև կառավարման կառույցների տեսանկյունից, որոնք համապատասխանում են ժամանակակից պայմաններին և պահանջում են արդյունավետ կազմակերպչական կառավարման ստեղծում:

Գրականության ցանկ

  1. А. К.Клочков KPI и мотивация персонала. Полный сборник практических инструментов, Эксмо; М.-;2010 Էջ 10
  2. Балашов В.Н. – KPI как инструмент результативной и эффективной деятельности. – Ежегодник «Виттевские чтения» — №1, 2014 год. С. 274-276.
  3. Бражко Е.И. Финансовый менеджмент: учебное пособие / Е.И. Бражко, Г.В. Серебрякова, Э.А. Смирнов. – М.: РИОР, 2011. – с. 15
  4. Вертакова Ю.В. Стратегическое управление: учеб. пос. / Ю.В. Вертакова, И.А. Козьева, Э.Н. Кузбожьев. – М.: Кнорус, 2012. – с. 12
  5. Глухов В.В. Экономика и управление предприятием: Учебник для вузов / В.В. Глухов. – 3-е изд. – СПб.: Питер, 2010. – с. 26
  6. Голубков Е.П. Экономика и управление предприятием: учеб. / Е.П. Голубков. – М.: Издательство «Дело и Сервис», 2010. – с. 25
  7. Друкер П.Ф., Практика менеджмента / Пер. с англ., М.: Вильямс, 2000.
  8. Дурденко В.А. Основы предпринимательского дела / В.А. Дурденко. –Воронеж: ВИЭСУ, 2011. – 177 с.
Պատվիրել/