Արմավիրի մարզի խոհանոցը

Գին՝ 4400դրամ
Էջերի քանակ՝ 22էջ
Միկրոէկոնոմիկա
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 16619

Բովանդակություն

Ներածություն

Գլուխ 1․ Հայկական խոհանոցը և նրա առանձնահատկությունները

1․1 Հայկական խոհանոցը

1.2 Արմավիրի խոհանոցը

Գլուխ 2․ Արմավիրի մարզի կերակրատեսակների և խմիչքների բաղադրատոմսերը

2․1 Մսային և ձկնային կերակուրներ

2․2 Բանջարեղենային և մրգային բաղադրատոմսեր

Եզրակացություն

Օգտագործված գրականության ցանկ

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

  1. Հայկական խոհանոց. խմբագիր Փիրուզյան Ա.: Երևան, Հայաստանի պետական հրատարկչություն: 1963: 237 էջ,
  2. Հրաչյա Աճառյանի Անվան Լեզվի Ինստիտուտ, Հայոց լեզվի բարբառային բառարան («Նաիրի» հրատարակչություն), Երևան, «ՀՀ Գիտությունների Ազգային Ակադեմիա», 2001-2002 — 2792 էջ։
  3. Նահապետյան Ռ․, Հայոց ավանդական ուտեստի էթնոմշակութային բնութագրության շուրջ, Պատմաբանասիրական հանդես, Համար 2 (211), ՀՀ ԳԱԱ, «Գիտություն» հրատարակչություն, Երևան 2019, աղբյուրը՝ http://www.academhistory.am/images/Patmabanasirakan_handes/2018-3/2019-2.pdf
  4. Նահապետյան. Ռ, Հայ ազգագրության պատմություն, մաս 1, Հնագույն և հին սկզբնաղբյուրների ազգագրական տեղեկությունները հայերի և Հայաստանի մասին, Բուհական ուսումնական ձեռնարկ, Երևան, 2010,
  5. Джирьян О.О. «Армянская кухня традиционные и современные рецепты», Ростов н/Д: Феникс, 2007.- 192 с.
  6. ….
Պատվիրել/