Գաստրոնոմիական զբոսաշրջության դերը Լոռվա մարզի զբոսաշրջության զարգացման գործում

Գին՝ 13600դրամ
Էջերի քանակ՝ 36էջ
Զբոսաշրջություն, սերվիս, կադաստրային գործ
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 16625

Բովանդակություն

Ներածություն

Գլուխ 1․ Գաստրոնոմիական զբոսաշրջության նշանակությունը միջազգային զբոսշրջության զարգացման գործում

1.1 Գաստրոնոմիական զբոսաշրջության սահմանումները և առանձնահատկությունները

1.2 Գաստրոնոմիական զբոսաշրջության միջազգային փորձի ուսումնասիրություններ

Գլուխ 2․ Գաստրոնոմիական զբոսաշրջության զարգացման հնարավորությունները ՀՀ-ում

2․1 Գաստրոնոմիական զբոսաշրջության ներուժը Լոռվա մարզում

2.2 Լոռվա մարզում գաստրոնոմիական տուրի առաջարկ

Եզրակացություն

Օգտագործված գրականության ցանկ

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

  1. Բացահայտելով Լոռին, «ՀԿ Կենտրոն», Քաղաքացիական հասարակության զարգացման ՀԿ 2020
  2. Ղազանչյան Ա․, Գյուղական զբոսաշրջություն, Ուսումնամեթոդական ձեռնարկ, Երևան 2015
  3. Ուտելի բույսերը Հայկական խոհանոցում, Շտեմարան, Վանաձոր 2020
  4. Васюкова А.Т., Пивоваров В.И., Пивоваров К.В. Организация производства и управление качеством продукции в общественном питании Учебное пособие. — М.: Издательско-торговая корпорация “Дашков и Ко”, 2006. — 296 с,
  5. Вкусные путешествия, Что такое гастрономический туризм? 19․11․2023, http://www.gastrotur.ru/gastronomicheskiy-turizm/chto-takoe-gastroturizm
  6. Мелкумян А. , Армянская кухня, рецепты моей мамы/Анна Мелкумян.-М.: Манн, Иванов и Фербер, 2014.-192с.: ил. , ISBN 978-5-00057-180-4,
Պատվիրել/