ԿՈՐՊՈՐԱՏԻՎ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ առանձնահատկությունները («Արմենիա Վայն» ընկերության օրինակով)

Գին՝ 3800դրամ
Էջերի քանակ՝ 19էջ
Մենեջմենթ
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 16707

Բովանդակություն

  1. ՆԵՐԱԾՈՒԹՅՈՒՆ
  2. «Արմենիա Վայն» ընկերության գործունեության ընդհանուր բնութագիրը
  3. Կորպորատիվ մշակույթի առանձնահատկությունները («Արմենիա Վայն» ընկերության օրինակով)
  4. ԵԶՐԱԿԱՑՈՒԹՅՈՒՆ
  5. ՕԳՏԱԳՈՐԾՎԱԾ ԳՐԱԿԱՆՈՒԹՅԱՆ ՑԱՆԿ

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

  • Հովհաննիսյան Ա.Ա., «Մենեջմենթի հիմունքներ», Հեղ. Հրատ, Երևան, 2015:
  • Սահակյան Ա. Կազմակերպական մշակույթի առանձնահատկությունները առևտրային կազմակերպություններում (Շիրակի մարզի օրինակով): Սեղմագիր, Երևան, ԵՊՀ, 2018:
  • Василенко С. В. Корпоративная культура как инструмент эффективного управления персоналом, Москва, 2008, 150 c.
  • Виханский О. С. Наумов А. И. Менеджмент, 5-е изд. Москва, ИНФРА-М, 2014, 576 с.
  • Дорофеева Л. И. Организационная культура. -Саратов, 2018, 89 с.
  • Сорокина М. В., Менеджмент в торговле: Учебник для вузов. 3-изд., Питер, 2017, 752 с.
  • ….
Պատվիրել/