Հանրային սննդի ոլորտում ծառայությունների մատուցման կարգը և համապատասխանելիությունը դրանց ներկայացվող պահանջներին

Գին՝ 3000դրամ
Էջերի քանակ՝ 15էջ
Տնտեսագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 17569

Բովանդակություն

Ներածություն

Հանրային սննդի ոլորտում ծառայությունների մատուցման կարգը և համապատասխանելիությունը դրան ներկայացվող պահանջներին

Եզրակացություն

Գրականության ցանկ

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

  1. Г.М. Каленова, «Санитарно-эпидемиологическое благополучие населения», М., Медицина, 2012
  2. И.И. Лаврова, «Технология общественного питания», М., ЮНИТИ, 2009
  3. Н.И. Назарова, «Санитария и гигиена в общественном питании», М., Высшая школа, 2006
  4. В.Л. Беляев, «Организация общественного питания», М., Издательство «Дашков и Ко», 2010
Պատվիրել/