Գյուղական գաստրոնոմիական զբոսաշրջությունը որպես Լոռվա մարզում կայուն զբոսաշրջության խթան

Գին՝ 30 000դրամ
Էջերի քանակ՝ 60էջ
Աշխատանքի տեսակ՝ Դիպլոմային
Աշխատանքի ID` 17738

Բովանդակություն

Ներածություն

ԳԼՈՒԽ 1.  ԳՅՈՒՂԱՅԱՆ ԳԱՍՏՐՈՆՈՄԻԱԿԱՆ ԶԲՈՍԱՇՐՋՈՒԹՅԱՆ ԶԱՐԳԱՑՄԱՆ  ԱԶԴԵՑՈՒԹՅՈՒՆԸ ԳՅՈՒՂԱԿԱՆ ՀԱՄԱՅՆՔՆԵՐԻ ԿԱՅՈՒՆ ԶԱՐԳԱՑՄԱՆ ՎՐԱ

11  Գյուղական գաստրոնոմիական զբոսաշրջության առանձնահատկությունները

12 Գյուղական համայնքներում գաստրոնոմիական զբոսաշրջությունը որպես համայնքների կայուն զարգացման հնարավորություն միջազգային փորձի ուսումնասիրություն

ԳԼՈՒԽ 2. ԼՈՌՈՒ ՄԱՐԶԻ ԳԱՍՏՐՈՆՈՄԻԱԿԱՆ ՊՈՏԵՆՑԻԱԼԸ ԵՎ ԿԱՅՈՒՆ ԶԱՐԳԱՑՄԱՆ ՀՆԱՐԱՎՈՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ  

2.1 Գյուղական գաստրոնոմիական զբոսաշրջության  ներուժը և կայուն զարգացման հնարավորությունները  Լոռու մարզում

22 Լոռու մարզի գյուղական համայնքներում գաստրոզբոսաշրջության զարգացման պլան   

Հետազոտական մաս

Եզրակացություններ և առաջարկություններ        

Օգտագործված գրականության ցանկ

Հատված

Այսօր գյուղական գաստրոնոմիական զբոսաշրջությունն աստիճանաբար վերածվում է ժամանակակից զբոսաշրջության շուկայի կարևոր հատվածներից մեկը՝ արձագանքելով էկոլոգիապես մաքուր արտադրանքի, մշակութային ավանդույթների և բացօթյա գործունեության նկատմամբ մարդկանց աճող հետաքրքրությանը: Զբոսաշրջության այս տեսակն իրենից ներկայացնում է ոչ միայն հանգստի հնարավորություն, այլև տեղական մշակույթի, պատմության և ապրելակերպի խորը ուսումնասիրության և ընկալման միջոց:

Գրականության ցանկ

  1. Թովմասյան Գ., Գաստրոզբոսաշրջության զարգացման հեռանկարները ՀՀ-ում // «Բանբեր Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանի», 2019, № 3:
  2. Бабкин А., Специальные виды туризма, Ростов-на-Дону, 2008.
  3. Лебедева И., Копылова С. и др., Методическое пособие для начинающих «Сельский туризм: основы, принципы, партнерства», Москва: АНО «АРСИ», 2021.
  4. Максарова Е., Основные направления реализации принципов устойчивого развития в туризме // Известия Российского государственного педагогического университета им. А. И. Герцена, СПб., 2008, №83.
  5. Маленцова П., Тишкина А., Условия и организация гастрономического туризма во Франции // Парадигма: философско-культурологический альманах, № 28, 2018.
  6. Пахарь В., Состояние и направления развития гастрономического туризма в мире и в России // Международный научно-исследовательский журнал, № 7-3 (109), 2021.
  7. Pitte J.-R., French Gastronomy: The History and Geography of a Passion, Columbia University Press, 2002
  8. ….
Պատվիրել/