Շաքարի ապրանքագիտական բնութագիրը

Գին՝ 5500դրամ
Էջերի քանակ՝ 11էջ
Աշխատանքի տեսակ՝ Դիպլոմային
Աշխատանքի ID` 2394

Բովանդակություն

Գլուխ 1. Շաքարի ապրանքագիտական բնութագիրը
1.1. Շաքարի քիմիական բաղադրությունը, սննդային արժեքը և ֆիզիկա-քիմիական հատկությունները
1.2. Շաքարի արտադրության համար օգտագործվող հումքը և տեխնոլոգիական գործընթացը
1.2.1. Շաքարի արտադրության համար օգտագործվող հիմնական և օժանդակ հումքատեսակների բնութագիրը
1.2.2. Շաքարի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացները և դրանց ազդեցությունը որակի վրա
1.3. Շաքարի տեսականու բնութագիրը
1.4. Շաքարի տարայավորում, մակնշում, պահպանում և փոխադրում
Գրականության ցանկ

Հատված

Շաքարները լայնորեն տարածված են բնության մեջ, ինչպես բուսական, այնպես էլ կենդանական օրգանիզմներում: Բուսական օրգանիզմներում դրանք հանդիպում են ազատ վիճակում, մտնում են պոլիսախարիդների, սախարոզների, օսլայի, գաեմիցելյուլոզի և այլ նյութերի բաղադրության մեջ: Ածխաջրային ատոմների քանակից կախված պարզ շաքարի մոլեկուլների մեջ կան տրիոզներ, տետրոզներ, պենտոզներ և գեկսոզներ: Դրանցից բնության մեջ հանդիպում են միայն պենտոզները և գեկսոզները: Պենտոզները ազատ վիճակում հանդիպում են բույսերի պոլիսախարիդների բաղադրության մեջ: Գեկսոզները հանդիպում են ազատ վիճակում այլ նյութերում: Բնական ախաջրերի մեծ մասը ունի օպտկական ակտիվություն, այսինքն՝ կարողություն պտտեցնել պոլքրիզացիայի հարթությունը՝ դրա մեջ մտնող լույսի շողի ուղղությամբ կամ հակառակ ուղղությամբ:

Գրականության ցանկ

1. ГОСТ 33222-2015 Сахар белый. Тенические условия: Упакиовка, Марикировка

Պատվիրել/