Ոչ պարենային ապրանքների որակի առանձնահատկությունները

Գին՝ 2400դրամ
Էջերի քանակ՝ 12էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 3994

Բովանդակություն

Ներածություն
Ոչ պարենային ապրանքների որակը
Եզրակացություն
Օգտագործված գրականության ցանկ

Հատված

Ապրանքագիտության սահմանումը հնարավոր է տալ մի քանի ձևով: Ապրանքագիտությունը կիրառական տնտեսագիտական կարգ է, որն ուսումնասիրում է ապրանքների օգտակար հատկությունները, դասակարգումը, ստանադարտացումը, ապրանքների տեսականու և դրա կառուցվածքի ձևավորման օրինաչափությունները, ապրանքներ որակը պայմանավորող գործոնները, դրա հսկման և գնահատման եղանակները, ապրանքների պահպանման պայմանները: Այն նաև համարում են բնական – տեխնիկական գիտակարգ, որի ուսումնասիրման առարկան ապրանքների սպառողական արժեքն է:

Գրականության ցանկ

1. Սարատիկյան Ս. Ապրանքագիտության տեսության համառոտ դասընթաց: ուս. ձեռնարկ. Երևան, 2007
2. «Товароведение хозяйственных товаров-2»-подредакции В.Ф. Леженинна, Москва «Экономика» 2004

Պատվիրել/