Բիզնես պլան- չրերի արտադրություն

Գին՝ 4500դրամ
Էջերի քանակ՝ 20էջ
Մարքեթինգ և բիզնեսի կազմակերպում
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 4234

Բովանդակություն

1. «Dried Fruits»-ի ամփոփ նկարագիրը
2. Բիզնեսի էությունը 4P վերլուծության միջոցով
3. Մարքեթինգային պլան
4. ՀՀ չրերի շուկայի իրավիճակի վերլուծություն
5. SWOT Վերլուծություն
6. Սեգմենտավորում
7. Գովազդային ծրագրի վերլուծություն 5M-ի միջոցով
8. Պորտերի մրցակցային ուժեր
9. Կազմակերպչական պլան
10. Արտադրական պլան
11. Ֆինանսական պլան
12. Կանխատեսվող ռիսկեր

Հատված

Հայաստանում չրի սպառումը գտնվում է խոշոր սպառող երկրների համեմատ բարձր մակարդակի վրա: Գոյություն ունի տարածված կարծիք, որ տնային պայմաններում պատրաստված չիրն ավելի անվտանգ է օգտագործման համար, քան ծծմբական թթվով և այլ նյութերով մշակված արտադրանքը: Այդ պատճառով մեծաթիվ տնային տնտեսություններ հակված են չրի իրենց պահանջարկը բավարարել սեփական արտադրության շնորհիվ: Տնային պայմաններում պատրաստված չրի սպառումը հաշվի առնելու դեպքում՝ Հայաստանում մեկ շնչի հաշվով տարեկան սպառման ցուցանիշով էլ ավելի մոտ կանգնած կլինի խոշոր երկրներին:

Գրականության ցանկ

Պատվիրել/