Հիմնական միջոցների կազմավորման և օգտագործման վերլուծությունը արտադրական կազմակերպությունում (Պռոշյանի կոնյակի գործարանի օրինակով)

Գին՝ 4600դրամ
Էջերի քանակ՝ 23էջ
Տնտեսական գործունեության վերլուծություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 4534

Բովանդակություն

Ներածություն
Գլուխ 1. Պռոշյանի կոնյակի գործարանի կազմակերպատնտեսական համառոտ բնութագիրը
1.1. Պռոշյանի կոնյակի գործարանի համառոտ բնութագիրը և կազմակերպաիրավական ձևի առանձնահատկությունները
1.2. Պռոշյանի գինու գործարանի ֆինանսական դրության ընդհանուր գնահատումը
Գլուխ 2. Հիմնական միջոցների կազմավորման և օգտագործման
վերլուծությունը Պռոշյանի գինու գործարանում
2.1.Հիմնական միջոցների գնահատման վերլուծությունը,
նշանակությունը, խնդիրները և տեղեկատվության աղբյուրները 2.2.Հիմնական միջոցներով ապահովվածության վերլուծությունը Պռոշյանի գինու գործարանում
2.3.Հիմնական միջոցների օգտագործման արդյունավետության վերլուծությունը
Եզրակացություններ և առաջարկություններ
Օգտագործված գրականության ցանկ

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. «Հաշվապահական հաշվառման մասին» ՀՀ օրենք, (26.12.2002թ.)
2. ՀՀՄՍ 16 «Հիմնական միջոցներ»
3. Ա.Հ. Սարգսյան, Ա.Մ. Մարջանյան, Ն.Ս. Օգանեզովա; Խմբ.՝ Հ.Գ. Մնացականյան., Հաշվապահական հաշվառում: Ուսումնական ձեռնարկ, Երևան 2014,
4. Առաքելյան Կ. Ա. Կազմակերպության տնտեսական գործունեության վերլուծություն: Երևան, 2005թ.
5. Ա. Գ. Ճուղուրյան Հաշվապահական հաշվառումը կազմակերպություններում, Երևան 2004թ.
6. Ա. Անդրեասյան Տնտեսական գործունեության վերլուծություն Երևան 2003
7. А. А. Канке, И. П. Кошевая, Анализ финансово-хозяйственной деятельности предприятия, Москва, 2007,
8. В. П. Зотов, Комплексный экономический анализ, Кемерово, 2008,
9. https://www.proshyan.am/hy/factory

Պատվիրել/