Գինու արտադրության ծագումը և զարգացումը

Գին՝ 2400դրամ
Էջերի քանակ՝ 12էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6057

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Գինու արտադրության հիմնումը և զարգացումը
2. Գինու արտադրության հեռանկարները ՀՀ-ում
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Հարությունյան Ա.Ֆ., Պողոսյան Ա.Ս., Հայաստանի խաղողագործության եւ գինեգործության զարգացման միտումները, Խաղողագործական արտադրանքի իրավունքի եւ շուկայի հիմնախնդիրներին նվիրված միջազգային գիտաժողով, 11-12.06.2010, Երեւան 2010,
2. Մ. Միքայելյան, Խաղողի գինու ապրանքային շուկայում մրցակցության պաշտպանության ապահովումը, Խաղողագործական արտադրանքի իրավունքի եւ շուկայի հիմնախնդիրներին նվիրված միջազգային գիտաժողովի նյութեր, Երեւան 2011
3. Կազումով Ն.Ծ., Հայաստանի գինիները, Առաջընթաց, Երեւան 1995,
4. Դանիելյան Դ.Հ., Մանասյան Հ.Դ., Պոպովյան Հ.Մ., Գինեգործության հիմունքներ, Երեւան 2005
5. http://map.am/
6. http://areniwines.am/
7. http://www.armchampagne.am

Պատվիրել/