Ապրանքներին ներկայացվող պահանջները

Գին՝ 6000դրամ
Էջերի քանակ՝ 30էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6059

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Ապրանքներին ներկայացվող հիմնական պահանջները
2. Ապրանքների սպառողական հատկությունների անվանացանկը
2.1 Ապրանքների սոցիալական նշանակման հատկությունները
2.2. Ապրանքների ֆունկցիոնալ հատկությունները
2.3. Ապրանքների հուսալիու¬թյան հատկությունները
2.4. Ապրանքների էրգոնոմիկական հատկությունները
2.5. Ապրանքների գեղագիտական հատկությունները
2.6. Ապրանքների էկոլոգիական հատկությունները
2.7. Ապրանքների անվտանգության հատկությունները
3. Ապրանքների սպառողական հատկությունների և ցուցանիշների կարևորության որոշման մեթոդները
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Ս.Սարատիկյան «Ապրանքագիտության հիմունքներ»
2. Ինտերներային կայքեր

Պատվիրել/