Հատված
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։
Գրականության ցանկ
1. Ս.Սարատիկյան «Ապրանքագիտության հիմունքներ»
2. Ինտերներային կայքեր
Պատվիրել գիտական աշխատանք
Ներածություն
1. Ապրանքներին ներկայացվող հիմնական պահանջները
2. Ապրանքների սպառողական հատկությունների անվանացանկը
2.1 Ապրանքների սոցիալական նշանակման հատկությունները
2.2. Ապրանքների ֆունկցիոնալ հատկությունները
2.3. Ապրանքների հուսալիու¬թյան հատկությունները
2.4. Ապրանքների էրգոնոմիկական հատկությունները
2.5. Ապրանքների գեղագիտական հատկությունները
2.6. Ապրանքների էկոլոգիական հատկությունները
2.7. Ապրանքների անվտանգության հատկությունները
3. Ապրանքների սպառողական հատկությունների և ցուցանիշների կարևորության որոշման մեթոդները
Եզրակացություն
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։
1. Ս.Սարատիկյան «Ապրանքագիտության հիմունքներ»
2. Ինտերներային կայքեր