Ապրանքների դիրքավորումը

Գին՝ 2600դրամ
Էջերի քանակ՝ 13էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6062

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Ապրանքների դիրքավորումը և շուկայական հատվածների սպասարկման մոտեցումները
2. Ապրանքների բնութագրերը և հատկանիշները, ապրանքի կենսապարբերաշրջանները
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Սուվարյան Յու.«Մենեջմենթ» Եր.«Տնտեսագետ» 2009թ.,
2. Котлер Ф., Основы маркетинга, М:, Издательский дом “Вильямс”, 2007
3. Армстронг Г., Котлер Ф., Введение в маркетинг, 8-е издание, Пер. с англ.-М.: ООО Издательский дом “Вильямс”, 2007
4. Голубов Е. П., Основы маркетинга, Учебник. М.: Изд. “Финпресс”, 1999
5. “Маркетинг ” учебник под. ред.Н.П.Вищекина, Москва, 2004г.
6. “Маркетинг” под. ред. академика А. Н. Романова, Москва, 1996г
7. Ф. Котлер, Л.Амстронг “Осноновы маркетинга”, Москва 2003г.

Պատվիրել/