Հատված
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։
Գրականության ցանկ
1. Գևորգյան Ա., Բուëաբուծական մթերքների պահմանման և վերամշակման տեխնոլոգիա, Երևան 2002
2. Ժուրավլյովա Մ.Ն., Տրոյան Ա.Վ. Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն, Երևան 1982
3. Колесник А.Г., Елизарова Л.Г. Теоретические основы товароведения продовольственных товаров: Учебник для вузов. 3-е изд., перераб. и доп. —М.: Экономика, 1990.
4. Г.Г Дубцов, Товароведение пищевых продуктов,Москва 2010
5. http://www.encyclopedia.am/pages.php?bId=1&hId=476:
6. www.sas.am:
7. http://ru.wikipedia.org