Որակի մակարդակի բնորոշումը, տեսակները և գնատաման կարգը

Գին՝ 4000դրամ
Էջերի քանակ՝ 20էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6066

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Ապրանքի որակի բնորոշումը և էությունը
2. Ապրանքի որակի կառավարաման և գնահատման բնորոշումը
3. Ապրանքի որակի վերահսկման բնորոշումը և ձևերը
4. Ապրանքի որակի վերահսկման համակարգը. օբյեկտները, սուբյեկտները, կատեգորիաները
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Николаева М. А. «Товароведение потребительских товаров». Учебник М. Норма, 1997 г.
2. Лиорац М. А. , Лежкин Е. Д. «Исследованиене продовольственных товаров» 1988 г.
3. Федоров М. В. идр «экспертизакачества товаров». М. Экономика, 1984 г. Парамонова Т. Н. «Экспресс-методы оценки качества не прод. Товаров « М. Экономика, 1988 г.
4. КозловаВ.А. идр. «Товароведение непродовольственных товаров» Справочник товароведане продовольственных товаров в 3 книгах. М. 1983 г.
5. M. Мак-Дональд, Стратегическое планирование маркетинга, М. Питер, 2000 ст 247:

Պատվիրել/