Ապրանքների ջերմային հատկությունները

Գին՝ 3600դրամ
Էջերի քանակ՝ 18էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6077

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Ապրանքների ֆիզիկական հատկությունները
2. Ապրանքների ջրմային հատկությունները
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Ա. Սամվելյան, «Մթերքների ջերմաքիմիական հատկությունները»
2. Խ. Գևորգյան, «Նյութագիտություն»
3. Ժուրավլյովա Մ. Ն., «Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն»
4. «Նյութագիտություն», Լաբորատոր աշխատաքներ
5. Հայկական սովետական հանրագիտարան

Պատվիրել/