Ապրանքի վերահսկման խնդիրը արտադրական և ոչ արտադրական ձեռնարկությունում

Գին՝ 3000դրամ
Էջերի քանակ՝ 15էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6079

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Որակի կառավարման էվոլյուցիան և խնդիրները սպառողի և արտադրողի տեսանկյունից
2. Ապրանքի որակի վերահսկման համակարգը. օբյեկտները, սուբյեկտները, կատեգորիաները
3. Որակի վերահսկման ստանդարտները ժամանակակից մարկետինգում
Եզրակացություններ

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Николаева М.А. “Товароведение потребительских товаров”. Учебник М. Норма, 1997 г.
2. Лиорац М.А. , Лежкин Е.Д. “Исследование непродовольственных товаров” 1988 г.
3. Федоров М.В. и др “экспертиза качества товаров”. М.Экономика, 1984 г. Парамонова Т.Н. “Экспресс-методы оценки качества непрод. Товаров” М. Экономика, 1988 г.
4. Козлова В.А. и др. “Товароведение непродовольственных товаров” “Справочник товароведа непродовольственных товаров” в 3 книгах. М. 1983 г.
5. M. Мак-Дональд, Стратегическое планирование маркетинга, , М, Питер, 2000 ст 247

Պատվիրել/