Մթերքների որակի որոշչային ցուցանիշները

Գին՝ 4000դրամ
Էջերի քանակ՝ 20էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6081

Բովանդակություն

1. Մթերքների որակի որոշչային ցուցիչներ
2. Մթերքի որակի հատուկ (սպեցիֆիկ) ցուցիչները
3. Պտուղային և բանջարեղենային հիվանդություններ
4. Պտուղների և բանջարեղենների որակային աստիճանավորում
5. Պտուղների և բանջարեղենների պահպանումը

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

Պատվիրել/