Ապրանքի տեսականին, մշակումը, կոդավորումը որպես նույնականացման միջոց

Գին՝ 3400դրամ
Էջերի քանակ՝ 17էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6083

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Ապրանքների տեսականին և դրանց դասակարգումը
2. Ապրանքների մակնշումը` որպես ապրանքների նույնականացման միջոց
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Ս. Սարատիկյան, Ապրանքագիտության տեսության համառոտ դասընթաց, Երևան 2006թ.
2. Берновский Ю.Н. и др. Классификация и кодирование промышленной и сельскохозяйственной продукции. — М.: изд-во стандартов, 1988.

Պատվիրել/