Պարենային ապրանքների որակը

Գին՝ 3200դրամ
Էջերի քանակ՝ 16էջ
Ապրանքագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6089

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Պարենային ապրանքները և դրանց որակի ներկայացվող պահանջները
2. Պարենային ապրանքների որակի ձևավորման և պահպանման գործոնների բնութագիրը
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Պ. Քալանթարյան Արտադրության կազմակերպում ուսումնական ձեռնարկ, Երևան “Տնտեսագետ” 2004թ.,
2. “Մենեջմենթ” Յու. Սուվարյանի ընդհանուր խմբագրությամբ« Երևան “Տնտեսագետ” 2002թ.:
3. Миронов М. Г. Упровление качеством, М., Проспект, 2005г.

Պատվիրել/