Հյուրանոցային տնտեսության օբյեկտների պատմությունը և զարգացումը

Գին՝ 2800դրամ
Էջերի քանակ՝ 14էջ
Զբոսաշրջություն, սերվիս, կադաստրային գործ
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 6185

Բովանդակություն

Ներածություն
Հյուրանոցային տնտեսության առաջացումը և զարգացումը
Հյուրանոցային ինդուստրիայի տարածքային կազմակերպման էությունը, գործոնները
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Հակոբյան Ք. «Սպասարկման կազմակերպում հյուրանոցներում և զբոսաշրջային համալիրներում» /Ք. Հակոբյան: Մասնագիտական կրթության և ուսուցման զարգացման ազգային կենտրոն.- Եր.: Կրթության ազգային ինստիտուտ, 2012թ.
2. Ստեփանյան Կ. Կ. ՙԶբոսաշրջության զարգացման անհրաժեշտ ենթակառուցվածքների արդի վիճակը Հայաստանի Հանրապետությունում՚, Երևան, 2007թ.
3. Гуляев В. Г., Туризм: экономика и социальное развитие ./Финансы и статистика, М., 2003
4. Папирян Г. А., Международные экономические отношения: Экономика туризма./ Финансы и статистика, М., 2000
5. Жукова М. А., Индустрия туризма. Менеджмент организации, М.: Финансы и статистика, 2003
6. Г. А. Яковлев, Экономика гостиничного хозяйства, Учебное пособие, Москва: Издательство РДЛ, 2006Hilton Conrad, Be My Guest, New York, Prentice Hall, 1957, Foreward

Պատվիրել/