Սննդամթերքի անվտանգության հատկությունները

Գին՝ 4000դրամ
Էջերի քանակ՝ 20էջ
Իրավագիտություն
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 8887

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Սննդամթերքի անվտանգության հատկությունները
2. Սննդամթերքի անվտանգության իրավական կարգավորումը
ՀՀ – ում
3. Սննդամթերքի անվտանգության կարգավորման իրավական ակտերը ԵՄ — ում
4. Սննդամթերքի անվտանգության կարգավորման ԵՄ — ում և ՀՀ իրավական ակտերի համեմատական վերլուծություն
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. Մաքրության չափանիշները բավարարելու համար սննդամթերքում օգտագործվող որոշ հավելումների ստուգումները իրականցնելու անալիզների մեթոդների վերաμերյալ Առաջին Կոմիսիայի 1981 թ.-ի հուլիսի 28-ի No 81/ 712/EEC դիրեկտիվ
2. Վերամշակված հացահատիկային հիմքով և մանուկների ու երեխաների համար նախատեսված սննդամթերքի մասին Եվրոպական խորհրդի 1996 թ.-ի փետրվարի 16-ի թիվ 96/ 5/EC դիրեկտիվ
3. Սննդամթերքի դիետիկ պիտակավորման վերաբերյալ Եվրոպական Խորհրդի 1990 թ.-ի սեպտեմբերի 24-ի, No 90/496/EEC Դիրեկտիվ,
4. «Հատկապես արագ փչացող սննդամթերքի պահպանման ժամկետները և պայմանները N2-III-4.4-1սանիտարական կանոններն ու նորմերը հաստատելու մասին» առողջապահության նախարարության 961 հրաման 28.12.2001
5. «Պարենային հումքի և սննդամթերքի անվտանգությանը և սննդային արժեքին ներկայացվող հիգիենիկ պահանջներ N 2-III-4.9-01-2003 սանիտարական կանոնները և հիգիենիկ նորմերը հաստատելու մասին» առողջապահության նախարարության թիվ 181 հրաման 28.03.2003

Պատվիրել/