Գին՝ 6200դրամ
Էջերի քանակ՝ 31էջ
Մենեջմենթ
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 9132
Բովանդակություն
Ներածություն
1. Անձնակազմի կառավարման առանձնահատկությունները առևտրային բանկերում
2. Անձնակազմի կառավարման առանձնահատկությունը զբոսաշրջային-էքսկուրսիոն բիզնեսում
3. Անձնակազմի կառավարման առանձնահատկությունը առևտրային ընկերություններում
4. Անձնակազմի կառավարման առանձնահատկությունները ռեստորանային բիզնեսում
4.1. Անձնակազմի պլանավորումը, շարժը և ուսուցումը
4.2. Անձնակազմի մոտիվացիան և ատեստացիան
Եզրակացություն
Հատված
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։
Գրականության ցանկ
1. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес, М.:2005
2. Наволоцĸая Я. Руĸоводство современного менеджера ресторана. М.:2006,
3. Райли М. Управление персоналом в гостеприимстве, М.:2005
4. Броймер Роберт А.Основы управления в индустрии гостеприимств. М.: 1995.
5. Труханович Л. Кадры ресторанов, заĸусочных, столовых, баров, ĸафе. — М.: 2003
6. Джеймс, Джон Управление рестораном: практическое пособие. М. : 2007