Անձնակազմի կառավարումը սպասարկման ոլորտում

Գին՝ 4400դրամ
Էջերի քանակ՝ 22էջ
Մենեջմենթ
Աշխատանքի տեսակ՝ Կուրսային
Աշխատանքի ID` 9142

Բովանդակություն

Ներածություն
1.Անձնակազմի կառավարման ծագումը և փուլերը: Առանձնահատկությունները սպասարկման ոլորտում
2.Անձնակազմի կառավարումը “Վեներա” ռեստորանում
3. “Վեներա” ռեստորանի ֆինանսական շրջանառությունը
Եզրակացություն

Հատված

Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ

1. С. Шекшня.Краткая история управления персоналом. М .2000.
2. Маусов Н. Менеджмент персонала-ключевое звено внутрифирменного управления // Проблемы теории и практики управления. 2001. №6.
3. Герчикова И.Н. Менеджмент. М: 2000.
4. Кибанов А.Я., Захаров Д.К. Формирование системы управления персоналом на предприятии.М:1999.
5. Р. Марр, Г Шмидт. Управление персоналом в условиях социальной рыночной. М:1999.

Պատվիրել/