Diplomayin.am

Պատվիրել գիտական աշխատանք

(098) 01-48-01
  • Դիպլոմային
  • Մագիստրոսական թեզ
  • Վերլուծական աշխատանքներ
  • Այլ
    • Ռեֆերատ
    • Կուրսային և անհատական աշխատանք
    • Էսսե
  • Առարկաներ

Ապրանքագիտություն

Գլխավոր / Ashxatanq / Page 2

Ապրանքի որակի մակարդակի գնահատման մեթոդները

1200դրամ
6էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքի սերտիֆիկացում, համային ապրանքների ապրանքագիտական բնութագիրը

1800դրամ
9էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքի վերաբերյալ տեղեկատվությունը

1200դրամ
6էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքների դասակարգումը և տեսականին

1200դրամ
6էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքների դասակարգումը և տեսականին: Կոշկեղենային ապրանքների ապրանքագիտական բնութագիրը

1600դրամ
8էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքների որակի կառավարումը

1000դրամ
5էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքների որակի հսկումը

1000դրամ
5էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքների որակի ցուցանիշների որոշման մեթոդները

1000դրամ
5էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքների սպառողական արժեքը, մսային ապրանքներ

1200դրամ
6էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքների ստանդարտացում

1200դրամ
6էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Կարային արտադրանքների ապրանքնագիտական բնութագիրը

1200դրամ
6էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Կուլտապրանքների ապրանքագիտական բնութագիրը

1400դրամ
7էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Ապրանքային կորուստների բնութագիրը

1200դրամ
6էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Հատիկաալրային ապրանքների ապրանքագիտական բնութագիրը

1200դրամ
6էջ
Ռեֆերատ
Ավելին

Գրառումների նավարկումը

< Page 1 Page 2 Page 3 … Page 8 >

Այլ աշխատանքներ

  • Էլեկտրոնային կառավարման հիմնախնդիրները ՀՀ տեղական ինքնակառավարման մարմիններում (Երևան քաղաքի օրինակով)

  • Գյուղատնտեսության ոլորտի պետական կարգավորման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում

  • Ա. Ֆայոլի աշխատությունների նշանակությունը կառավարման՝որպես գիտության զարգացման համար

Օգտակար հղումներ

  • Մեր մասին
  • Բլոգ
  • Գաղտնիության քաղաքականություն
  • Հետադարձ կապ

Բաժանորդագրում նորություններին

Հետևել մեզ

Հետադարձ կապ

Հեռ․՝ 098 01-48-01
Էլ․ հասցե՝ info@diplomayin.am
© 2025 Diplomayin.am.